Нани Хоум вече и във Варна: Всичко за вашия сън и комфорт на едно място

Uncategorized

Предстои ви обзавеждане на всекидневната? Смятате, че е време за нова спалня и матрак? Искате да обновите своя дом, но това да не занули семейния ви бюджет?
Ако всичко това се отнася и за вас, имаме чудесна новина: Нани хоум отвори врати за първи път във Варна с нов голям шоурум, в който можете да откриете всички интериорни решения на едно място.

Няма нужда да обикаляте от магазин на магазин. В шоурума на Нани хоум, намиращ се на ул. „Атанас Москов” 3 в сградата на AQUA CENTER, можете да обзаведете целия си дом бързо, лесно и приятно.

Тук ви очакват вдъхновяващи идеи за интериорен дизайн, които ще ви помогнат да откриете точните мебели за вашия дом. Обзаведете всяка стая по ваш вкус, така че да постигнете привлекателна и модерна визия.

Това, което не бива да липсва в нито един дом, е комфортът. Ето защо мебелите на Нани хоум са не само атрактивни и стилни, но и удобни и практични.

Домът е мястото, където прекарваме най-много време и то в компанията на хората, които най-много обичаме. Важен е всеки детайл, всяка мебел, всеки десен. Когато всичко наоколо ни кара да се усмихваме, означава, че сме направили наистина добър избор.

Ако искате повече усмивки в ежедневието, актуализирайте своя дом с широката гама мебели и матраци на Нани хоум. Заложете на елегантността, практичния уют и високото качество, с които ще получите дълготрайно удоволствие.

Нани Хоум Варна
гр. Варна 9027
ул. „Атанас Москов“ 3 (в сградата на AQUA CENTER)
Понеделник – Петък 10:00ч. – 19:30ч.
Събота 10:00ч. – 19:00ч.
Неделя 10:30ч. – 16:00ч.
Тел: 0882 826 266